Over ons

Waar staan wij voor

Wine, Food en More bestaat uit een online wijn webshop waarbij ons proefteam bij elke wijn karakteristieke kenmerken heeft omschreven. We selecteerde voor u bijzondere wijnen met een eigen verhaal.

Op de 'Food' pagina vindt u diverse favoriete gerechten van de chef en hierbij zochten wij de perfecte combinatie van wijn en spijs.

M = Meer sfeer op uw feestje
O = Ontzorgen
R= Restaurantervaring
E= Events

Kortom, wil u net iets MEER tijdens uw feestje of event? Bekijk de mogelijkheden op de 'More' pagina en wij helpen u graag verder.

Het team

Marc Mulder
CEO & founder

Marc is CEO en Founder van Wine, Food and More. Met zijn expertise op het gebied van wijn, selecteert Marc jaarlijks de lekkerste wijnen voor u.

Simone Mulder
Founder

Simone is samen met Marc de founder van Wine, Food and More. Achter de schermen zorgt zij ervoor dat alles soepel verloopt en iedereen tevreden gesteld wordt.

Stijn Mulder
More

Stijn is de man achter het kopje 'More'. Zo helpt hij u met het organiseren van een onvergetelijk feestje of event door te zorgen voor eten, drinken en muziek.

Tim Mulder
Social Media

Tim zorgt ervoor dat u geënthousiasmeerd wordt over onze wijnen, recepten en georganiseerde feestjes door leuke foto's op Facebook te plaatsen.

Ivar van Leijsen
Website

Ivar heeft de website gemaakt waar u nu op kijkt. Hij is beginnend websitebouwer en heeft met plezier gewerkt om een mooie webshop maken.

Waar het allemaal begon

Op 1 november 2012 ging de Pop-Up store van Wine, Food & More open. Waar voorheen nog alleen aan restaurants geleverd werd via All About Wine, kreeg de consument nu ook de mogelijkheid om de wijnen voor de feestdagen te kopen.

November en december

Elk jaar opnieuw zorgden wij er in de laatste maanden van het jaar ervoor dat u bij ons feestelijke wijnen en bijpassende food producten kon proeven en kopen.

Elk jaar iets nieuw

Elk jaar probeerde wij weer om u iets nieuws aan te bieden. Zo werden wijnen aangevuld met lederwaren, serviezen en andere lekkernijen zoals nootjes, chocolade en streekproducten zoals kazen en bieren.

De laatste opening

Op 15 maart 2020 mochten de deuren van de pop-up store nog voor de laatste keer open. Door de gevolgen van Covid-19 mochten we dit jaar nog een aantal weken gebruik maken van de fysieke winkel en besloten wij als Wine, Food & More nu online verder te gaan.